Pro Life
You can click at the top right on "Select Language" to select your language - U kunt rechtsboven klikken op "Select Language" voor uw eigen taal

Over ons

BRINK (TV)
Brink (TV) is een onderdeel van Stichting Schreeuw om Leven. Alle programma's worden gemaakt door de Evangelische Video Stichting, afgekort EvsMedia.  Op de Video On Demand  van BrinkTV kunt u kosteloos 24 uur, 7 dagen al onze programma's bekijken.

SCHREEUW OM LEVEN ZET ZICH IN VOOR:
Het ongeboren leven en de strijd tegen abortus. Hulpverlening bij zwangerschap en na een abortus.De strijd tegen euthanasie.Gezonde seksualiteit en de strijd tegen porno. Anti meisjes discriminatie. De bestrijding van verslaving en drugs. Voor Creationisme tegen evolutie. Bijbellezen, evangelisatie en gebed.


ER IS HULP
In het jaar 2000 is St. Schreeuw om Leven begonnen met hulpverlening aan vrouwen die ongewenst zwanger zijn en aan vrouwen die emotionele of psychische problemen krijgen na een abortus. St. Schreeuw om Leven is hiermee begonnen omdat men vindt dat er weinig voorlichting wordt gegeven over wat abortus is en over de gevolgen van abortus. Het is heel belangrijk dat men de vrouw goed informeert voordat ze een beslissing gaat nemen die zo’n grote invloed kan hebben op de rest van haar leven. De hulpverleners zijn getraind om dit werk te doen. De hulpverleners begrijpen de wanhoop, de schuldgevoelens en men zal haar niet veroordelen. De hulpverleners willen graag al haar vragen beantwoorden en ook advies geven op medisch gebied. Misschien heb je nog met niemand kunnen praten over je zwangerschap. Men is er voor om hulp te geven voor of na een abortus en tijdens de zwangerschap. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

U kunt zich verder orienteren over onze doelstellingen en activiteiten op de site van Schreeuw om Leven en op die van Er Is Hulp.